Şehit Recep Aslan İlkokulu

Vizyon: İSTİYORUZ Kİ; .Okulumuzda tüm öğrenciler öğrenmeyi öğrensin, .Zamanı yönetebilen ,öz benliğini ve kültürünü koruyan ve yücelten , doğayı seven ,her türlü sanatsal etkinliğin yanında olan ,alanında uzman , .Vatan , millet , bayrak sevgisiyle dolu ,insana insan olduğu için değer veren , .Bilimin gelişmesi için çaba gösteren bireyler olarak sanatta , sporda , bilimde ve her alanda Türkiye’nin adını yüceltmek isteyen bireyler olmaktır. .Her veli öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin, .Herkes daha iyiye daha güzele ulaşmak için çalışsın. Okulumuzda tüm öğrenciler gelişmiş teknolojiden faydalansın.

Misyon: TÜM ÖĞRENCİLERİN ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARI DOĞRULTUSUNDA ÖĞRENMEYİ ÖĞRENMELERİ , BİLGİLİ,BECERİLİ VE KENDİNE GÜVENEN BİREYLER OLARAK YETİŞMELERİNE FIRSAT TANIMAK, YÜZYILIN İHTİYAÇLARINA CEVAP VEREBİLECEK BECERİLER KAZANDIRMAK İÇİN VARIZ.

Başarılar: BEYAZ BAYRAKLI OKUL BESLENME DOSTU OKUL E TWİNNİG AVRUPA ULUSAL KALİTE ETİKETLİ OKUL OKULUM TEMİZ BELGELİ OKUL

Saatler: 07:20-12:20 12:30-17:20
Isınma: Klima
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: ÖĞRETMENLERİN KENDİ ARAÇLARI İLE DE GİDİŞ GELİŞ SAĞLANABİLİR.
Sportif Etkinlikler: MASA TENİSİ,FUTBOL,BASKETBOL,BADMİNTON,HALK OYUNLARI,TEKVANDO
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: BESLENME DOSTU PROGRAMI BEYAZ BAYRAK OKULUM TEMİZ E TWİNNİG
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: E TWİNNİG

WEB - https://akdenizsehitrecepaslanilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Çilek Mahallesi 6382 Sokak No 7/A Akdeniz / MERSİN

Öğretim Şekli :İkili Öğretim

Yerleşim Yeri - DOĞUDAN GÖÇ ALAN BİR BÖLGEDİR.

Adres - Çilek Mahallesi 6382 Sokak No 7/A Akdeniz / MERSİN

Ulaşım İL MERKEZİNE DOLMUŞ BULUNMAKTADIR.AYRICA ÇEVREYOLUNA 10 DAKİKALIK YÜRÜME MESAFESİNDEDİR.ÇEVREYOLUNDAN MEZİTLİ YE KADAR DOLMUŞ BULUNMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 10 KM